Teamfoto E.S. Schilders & Afbouwbedrijf
Spackspuiten Den Bosch Wij staan in Den Bosch voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Den Bosch, hoofdvestiging Zwartsluis

Spackspuiten Den Bosch

Heeft u net geïnvesteerd in een nieuwe woning, of zoekt u opties voor een make-over van uw huidige woning? Dan is spackspuiten wellicht een goede optie. Onze stukspecialisten van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf in Den Bosch zijn zeer bekwaam in het stucen van verschillende ruimtes.

Bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden voor zowel het opknappen van de slaapkamer als het behandelen van de woonkamer. Wat zijn de kosten van spackspuiten? Heeft u meer vragen? Bel dan 076 200 8626 of vraag zonder kosten een offerte aan.

Een veelzijdig karwei voor de stukadoor is spackspuiten. Het is geschikt voor gebruik in diverse ruimtes en op diverse oppervlakken:

 • Woonkamers: Voor een moderne en verzorgde uitstraling.
 • Slaapkamers: Voor een soepele en rustgevende afwerking.
 • Keukens en badkamers: Langdurige duurzaamheid en eenvoudig onderhoud.
 • Commerciële ruimtes: Realiseer een strakke en nette uitstraling voor uw kantoor, winkel of restaurant.

Spackspuiter staat voor het raam.
Spackspuiten is een ideale werkwijze om muren en plafonds te laten stucen. Bel vandaag nog met E.S. Schilders & Afbouwbedrijf voor advies op maat.

Wat is spackspuiten?

Spackspuiten behelst het spuiten van een dunne laag pleister op de muren of plafonds van uw woning. De muur of het plafond krijgt een unieke structuur door de kleine korrels in het pleister. Het spackspuiten wordt uitgevoerd met een machine die de grootte van de korrels instelt.

Mogelijkheden van spackspuiten

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van spackspuiten. Onze allround specialisten maken dat we veel opties hebben voor spackspuiten. U kunt ons bellen via 076 200 8626 om met een medewerker te spreken of de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden bekijken:

 • Verschillende texturen
  Door middel van de spuitkop van een spackspuitmachine, biedt spackspuiten diverse textuurmogelijkheden. Hierdoor is er voor elke interieurstijl en woonruimte een passende oplossing. Fijne korrels leveren een strak en modern effect op, terwijl grove korrels een meer robuuste look geven.
 • Kleuropties
  Spack is beschikbaar in een breed scala aan kleuren. Dit zorgt voor een kleurrijke eindresultaat zonder dat er geschilderd hoeft te worden. De populairste kleuren zijn wit, crème en lichtgrijs, maar er is veel variatie mogelijk.
 • Gemakkelijk aangebracht en breed toepasbaar
  Spackspuitwerk biedt veel mogelijkheden aangezien het zowel op muren als plafonds kan worden gebruikt. Dankzij de aanbrengtechniek kan het in vrijwel elke ruimte worden toegepast om zo een strakke afwerking te realiseren. Het spackwerk kan snel worden uitgevoerd, waardoor de ruimte snel weer beschikbaar is.

Spackspuitwerk door E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

Bij het spackspuiten wordt een machine met spuitkop door de stukadoor toegepast. De machine bepaalt hoe grof de korrels zullen zijn. Uw wensen worden volledig doorgevoerd in het spackspuitwerk.

Het bepalen van het eindresultaat hangt af van uw keuze tussen extra fijne, fijne en grove korrels. Het drogen van het spackwerk duurt meestal ongeveer 1 à 2 dagen. Als het pleister droog is, kunt u de ruimtes weer benutten.

Voordelen van spack

Wij begrijpen dat u in de oriënterende fase met allerlei informatie over de diversiteit aan stucwerk te maken krijgt. Wij willen graag onze kennis met u delen en de voordelen van spackspuiten op een rij zetten. Voor uw vragen kunt u terecht op 076 200 8626. Zie hieronder de voordelen:

 1. Rap aanbrengen
  Spackspuiten is een snelle en effectieve techniek. Spackspuiten wordt veel sneller uitgevoerd dan traditioneel stucwerk. Hierdoor bespaart u zowel tijd als kosten voor arbeid.
 2. Strakke en egale afwerking
  Oppervlak blijft egaal zonder scheuren Het resultaat is een glad en egaal oppervlak zonder zichtbare naden of gebreken. Het resultaat is een keurig en modern afgewerkte ruimte.
 3. Dekken beschadigingen
  Spackspuiten bedekt efficiënt kleine beschadigingen. Hiertoe behoren scheuren, gaten en overige beschadigingen in muren en plafonds Door de spacklaag worden deze gebreken opgevuld en ontstaat een gladde oppervlakte.
 4. Duurzaamheid
  Een van de voordelen van gespakte muren en plafonds is hun hoge mate van duurzaamheid en slijtvastheid. De pleisterlaag vormt een duurzame bescherming die goed bestand is tegen alledaagse gebruiksbelasting. Dankzij deze eigenschappen hoeft het oppervlak nauwelijks onderhouden te worden en blijft het lang goed.
 5. Onderhoudsgemak
  Een gespackt oppervlak is eenvoudig te onderhouden. Er is minder kans op ophoping van stof en vlekken. U kunt beschadigingen eenvoudig bijwerken zonder de noodzaak om het hele oppervlak opnieuw te behandelen.
 6. Betaalbaarder
  Spackspuiten is vaak een goedkopere keuze in vergelijking met andere stucmogelijkheden. Met de snelle applicatiemethod en de lagere arbeidskosten, zijn de uitgaven vaak lager dan bij conventioneel stucwerk. De kwaliteit en duurzaamheid blijven hetzelfde.

Kosten spackspuiten Den Bosch

De prijs voor spackspuiten in Den Bosch varieert op basis van elementen zoals de afmeting van het oppervlak, de gesteldheid van de ondergrond en de gekozen afwerking. Meerwerk zoals het aanbrengen van een primer of het creëren van een bepaalde kleur, kan de totale kosten verhogen. Optionele werkzaamheden, zoals het aanbrengen van een primer of een unieke kleur creëren, kunnen meer kosten veroorzaken.

Onze stukadoors helpen u graag verder. Neem telefonisch contact op via 076 200 8626. Bent u op zoek naar informatie over de kosten voor spackspuiten? Vul het offerteformulier hier in en ontvang direct een vrijblijvende offerte!

Veel gestelde vragen van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf over spackspuiten

Wat is de expertise van een spackspuiter?

Een spackspuiter is verantwoordelijk voor het aanbrengen van dunne, korrelige pleisterlagen op wanden en plafonds. Het is al een beetje te raden: het pleisterwerk wordt onder hoge druk met een spuitmachine op de oppervlakte aangebracht. Dit pleisterwerk wordt dan ook aangebracht door een spackspuiter.

Wat is een spackmes?

Een spackmes is een mes, veelal van metaal. Hiermee strijkt de stukadoor het plafond en de wanden glad. Na het aanbrengen van spackspuitwerk volgt dit.

Hoe schilder je over spackwerk?

Het is mogelijk om spackwerk over te schilderen. Een voorstrijkmiddel gebruiken en de wanden goed voorbereiden is een goed idee. Hierdoor zullen er geen strepen zijn en de verf droogt goed egaal op.

Wat zijn de stappen om spackwerk te verwijderen?

Er zijn verscheidene mogelijkheden om spackwerk te verwijderen. Deze taak neemt veel tijd in beslag en veroorzaakt flink wat verstoring Aangezien spackwerk stevig aan de muur vastzit, is het raadzaam om bij beschadigingen een nieuwe laag spackwerk te plaatsen.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf staat voor u klaar in Den Bosch
Over ons

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 076 200 8626

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren van hun woning. Als u voor ons kiest, kunnen wij kwaliteit tegen een competitief tarief garanderen.


Reviews van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

Door A.S
Op 30 november 2023
10

We hebben afgelopen maand onze beneden verdieping inclusief plafond laten stuken en sausen door E S Totaal Afbouw V.O.F. en we zijn heel erg blij met het eindresultaat wat de werklieden hebben afgeleverd! Hieronder een aantal pluspunten op een rij: - Ze komen hun afspraken na - Kunnen erg snel bij je terecht - Snelle communicatie met Eugene via telefoneren of Watsapp - Duidelijke prijsafspraak van tevoren - Gaan pas weg nadat alles naar wens is en komen terug als dat niet zo is - Vriendelijke stukadoors en schilders 

En het belangrijkste is dat ze super strak en professioneel werk hebben afgeleverd!

Door N.V.B
Op 29 november 2023
10

De gehele woning laten stuccen en sausen! Perfect werk geleverd. Snel, netjes en vriendelijk!

Door K.T
Op 23 november 2023
10

Namens m’n moeder Gea: Goed en mooi werk geleverd, erg blij mee!! Fijn en duideljjk contact met Eugene. Afspraken werden stipt nagekomen! Kortom een echte aanrader dit bedrijf, complimenten voor allen!

Door R.K
Op 16 november 2023
10

We hebben onze gehele woning laten stucen door ES. Erg mooi stucwerk geleverd door ES totaal afbouw. José is eerst langs geweest om te kijken hoeveel werk het was en wat het beste voor ons zou zijn. Daarna zat er wat tegen bij ons in de planning waardoor er 4 weken later pas gestuct kon worden. ES was hier erg flexibel in. En kon de klus verplaatsen. Het contact met Eugene is goed en duidelijk. Naast stucen hebben we ook het plafond laten spuiten met RAL 9010. Dit ziet er ook erg strak uit. Aanrader om je huis door ES te laten stucen en of te laten spuiten.

Door B.V
Op 15 november 2023
10

Ingehuurd via werkspot, prima werk geleverd en nadat ik om advies heb gevraagd omtrent scheuren in het stucwerk door de werking van het gebouw werd er een stukadoor gestuurd om het te fixen; goede service en netjes afgehandeld!

Door P.S
Op 6 november 2023
10

Top bedrijf, de werkzaamheden worden heel goed gecoördineerd door Eugene. Bijna niet van deze tijd.... Echt een aanbeveling !

Door J.V
Op 5 november 2023
8

Een bedrijf wat super werk heeft geleverd, konden snel schakelen en binnen 1 dag was mijn huis gestuct door 10 man. Complimenten naar de mannen! Ik raad aan!

Door W.B
Op 3 november 2023
10

We zijn erg tevreden met het resultaat en het mooie werk wat ze hebben afgeleverd. Netjes en altijd alles in overleg en snel met zijn personeel.

Door A.A
Op 1 november 2023
10

E S Totaal Afbouw heeft bij ons het stucwerk en de afwerking ervan verzorgt. Dit is uitstekend gedaan en bijzonder flexibel in planning waardoor we op tijd klaar waren. En dit alles voor een goede prijs. Absoluut aan te bevelen!

Door K.V.A
Op 19 oktober 2023
10

Topbedrijf voor stucwerk! Van tevoren contact met Eugene over wat er moest gebeuren, heldere prijsopgave van tevoren, heel flexibel toen er nog wat extra dingen moesten worden gedaan. De mannen waren super op tijd en hebben al het werk in één dag afgerond (woonkamer, twee slaapkamers en een gang) en alles netjes opgeruimd toen ze weggingen. Nog een klein stukje vergeten (het was al donker toen ze weggingen), maar was geen probleem, na contact met Eugene stonden ze de volgende ochtend op de stoep en was het in een kwartiertje opgelost. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik raad ze zeker aan!

Door T.B
Op 10 oktober 2023
10

Zeer tevreden over ES. Binnen een dag zowel muren als plafond gestuuct. Mannen waren op tijd en zijn harde werkers, respect voor hen en de zorgvuldigheid waarmee ze hun werk uitvoeren. Vooraf wordt alles netjes bekeken en hierna wordt een nette offerte opgesteld die qua prijs goed is.

Door M.S
Op 9 oktober 2023
10

We zijn zeer tevreden met dit bedrijf. Dit is al de derde keer dat we onze werkzaamheden door ze hebben laten uitvoeren. Het ging deze keer om het schilderen van de binnen muren van de hele woning van mijn schoonouders. Dit was in 1 dag en naar volle tevredenheid gedaan. Wij zijn blij dat dit op korte termijn kon en zouden dit bedrijf van harte aanbevelen.

Door G.E
Op 8 oktober 2023
10

Super fijn bedrijf😃 Het contact met Eugéne was van het begin tot het eind goed Ook de 2 buitenlandse medewerkers waren erg netjes Ook het stucwerk ziet er mooi strak uit Er moest heel wat stuc op de wand om het mooi te krijgen Maar het resultaat mag er zeker zijn Ik rasd dit bedrijf zeker aan Bedankt Eugéne en medewerkers Top✅️👍

Door S.B
Op 7 oktober 2023
10

Aanrader, erg netjes en snel geregeld! (Zolder + trappengat gestuct)

Door S.D
Op 26 september 2023
10

Ondertussen alweer een paar maandjes geleden, maar bij ons thuis is er super mooi gestuct. De mannen waren vriendelijk en vakkundig. Toevallig waren er vandaag werklui om mijn keuken te plaatsen en die gaven ook aan dat het onwijs mooi werk is wat de mannen van es afbouw hebben afgeleverd. Eugene reageert ook altijd snel en is erg vriendelijk. Bedankt! Groetjes, Sheray en William

Door K.T.W
Op 21 september 2023
10

ES totaal afbouw heeft beganegrond en eerste verdieping volledig gestuct. Zeer snelle communicatie met Eugène & José. Zeer flexibel en komen beloftes na. Zeer tevreden. Stucadoors zijn vriendelijk en ervaren.

Door R.M
Op 13 september 2023
10

VOF is een bedrijf dat ik heb ingeschakeld via werkspot. eerst komen ze langs om alles even op te nemen. Vervolgens heb ik een keurige offerte met een goede prijs van hun mogen ontvangen. wat ook erg fijn is dat er geen lange wachtrij is en dat ze vrijwel snel kunnen beginnen. ook het stucen zelf is erg snel gegaan binnen 2 dagen waren ze klaar alle hoekprofielen wanden en plafond woonkamer keuken en hal. de mensen zijn erg vriendelijk. wel moeilijk om mee te communiceren maar elke dag werd ik even gebeld met de vraag hoe het er voor stond en of er op of aanmerkingen waren. erg prettig! bij de oplevering komt er ook iemand langs waarmee je alles even langs loopt en mocht er iets niet goed zijn dan kijken ze er gelijk naar. Tip mocht u deze mensen inzetten geef ze wat lekkers te eten dat verdienen ze! Hieronder een paar foto's voor en na

Door M.J
Op 12 september 2023
10

Zeer prettige samenwerking met ES Afbouw & Eugène. Komt afspraken na, houdt op goede wijze contact met ons als klant, heeft een strakke planning en levert mooi resultaat. Ook waar wij feedback op hadden werd binnen enkele dagen verbeterd. Wij vertrouwen volledig op de garantie die Eugene biedt. Ook dat geeft een prettig gevoel in een nieuwbouwwoning. Wij raden Eugène en ES Afbouw zeer zeker aan!

Door T.V.D.H
Op 23 augustus 2023
10

Alle wanden en plafonds van onze nieuwbouwwoning glad gestukt en gesaust. Mooi werk volgens plan opgeleverd!

Door S.C
Op 26 juli 2023
10

Eugene heeft ons hele huis gestuukt en de zolder en begane grond gesausd. Telefonish stond hij altijd klaar en hij was ook flexibel toen het droog proces langer duurde dan verwacht. Alles is super strak opgeleverd!

Door N.K
Op 12 juli 2023
10

Fijn bedrijf.Communicatie ,flexibiliteit,snelheid,kwaliteit.Gelukkig was het er allemaal.Gezien onze tijdsdruk op onze planning.Ons hele appartement superstrak gestuct zoals beloofd.Eugéne en José nogmaals bedankt. P.s laten we de stucers niet vergeten .Want nee bestond niet en niets was een probleem. Groetjes Walter&Rachel

Door A.O
Op 15 juni 2023
10

Heel vriendelijke mensen én goede professionals. Eerlijk prijs en werk van hoog kwaliteit. Aanrader!

Door T.A
Op 14 juni 2023
10

Wij hebben de zolder, slaapkamer en plafond van de badkamer laten stucen. Het team van ES Afbouwbedrijf heeft het alle ruimtes binnen één dag gestuct en het ziet er prachtig uit. Zelfs de moeilijke stukken waar het dak van de zolder afloopt is strak gestuct. Ze zijn ook aardig en denken met je mee. Zie de before en after foto’s.

Door H.C
Op 14 juni 2023
10

Snelle communicatie, duidelijke afspraken, flexibel met schakelen. Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Wij hebben de keuken, hal en huiskamer laten stucen. Ziet er netjes en strak uit.

Door M.V.D.H
Op 12 juni 2023
10

Prachtig werk afgeleverd, en fijne communicatie. we hebben onze woonkamer, bijkamer en keuken laten stucen inclusief afwerking met een diamand laag. De afspraken goed nagekomen en een mooi eind resultaat.

Door G.P
Op 24 mei 2023
10

We zijn zeer tevreden over het stukadoorswerk vd wanden en plafond in onze keuken. Zeer netjes gewerkt aardige stukadoor. Is echt een aanrader. Als ik weer een stukadoor nodig moet hebben dan ga ik zeker terug naar Eugéne. Nogmaals hartelijk dank voor de service.