Teamfoto E.S. Schilders & Afbouwbedrijf
Muur stucen Den Bosch Wij staan in Den Bosch voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Den Bosch, hoofdvestiging Zwartsluis

Muur stucen Den Bosch

Vertrouw voor professioneel stucwerk in Den Bosch en omgeving op de vakmensen van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf! Een muur stucen vereist vakmanschap dat zorgt voor een strakke en gladde afwerking. Of u nu een renovatieproject uitvoert of een nieuw huis wilt laten stucen, wij garanderen een perfecte afwerking van uw muren. Bel naar 076 200 8626!

Het klantbelang staat bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf voorop. Vanaf het eerste moment luisteren we naar uw behoeften en adviseren we u op maat over de beste stucwerkopties voor uw muren. Met oog voor detail zorgen wij voor een nauwkeurige en efficiënte uitvoering van het stucwerk, geheel naar uw wens.

Wij garanderen uitstekende kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Wilt u onze tarieven weten? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of bel naar een van onze medewerkers op 076 200 8626 en ontdek onze scherpe tarieven. Bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf krijgt u een gedetailleerde prijsopgave voor het stucen van muren in Den Bosch, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Binnenkant woning stucen.
Onze stukadoors stucen graag uw muur in Den Bosch of omstreken!

Verschillende soorten stucwerk Den Bosch

In Den Bosch en omstreken is E.S. Schilders & Afbouwbedrijf al jaren dé specialist voor muren stucen. Onze reputatie bestaat uit betrouwbaarheid en stukadoors die kwalitatief hoogwaardig stucwerk realiseren. Bij ons heeft de klant toegang tot een uitgebreide reeks stucwerksoorten voor de beste service.

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende soorten stucwerk, afgestemd op uw persoonlijke voorkeur en de stijl van uw interieur. Enkele populaire soorten stucwerk voor muren:

 • Sausklaar stucwerk geeft u een gladde muur die u direct kunt schilderen.
 • Sierpleister: een verfijnde afwerking met patronen zoals spachtelputz of granol die uw muren een unieke look geven.
 • Betonlook: een stijlvol-industrieel afwerking die moeiteloos samengaat met moderne woonstijlen.
 • Behangklaar stucwerk: een grovere afwerking die dient als ideale ondergrond voor uw behang.

Bent u geïnteresseerd in onze stucwerkopties? Neem contact op voor vrijblijvend advies op 076 200 8626 of vul ons formulier hier in en ontvang een prijsopgave zonder verplichtingen. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met muren stucen in Den Bosch.

Muren stucen kosten Den Bosch

Overweegt u muren te stucen? Het is cruciaal om de kosten goed in kaart te brengen. Verschillende elementen beïnvloeden de prijs, zoals de conditie van de bestaande muren, het type stucwerk en de grootte van het te behandelen oppervlak. Bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf ontvangt u gegarandeerd een eerlijke prijs voor uw muren stucen. Alle kostenbepalende factoren hebben wij in kaart gebracht.

Invloed op de kosten muur stucen

 • Stucwerk type: of u kiest voor een onderlaag of een afwerklaag, de selectie van materialen en technieken heeft effect op de kosten.
 • Ruimtelijke grootte en werkcomplexiteit: de omvang van de ruimte en de complexiteit van het werk, zoals hoeken en ramen, beïnvloeden de uiteindelijke stucwerk kosten.
 • Herstelwerkzaamheden en voorbereiding: noodzakelijke acties zoals het repareren van beschadigingen of het verwijderen van oude stucwerklagen kunnen de kosten beïnvloeden.
 • Afwerkingsniveau: De afwerking die u kiest, zoals glad of gestructureerd, kan invloed hebben op de uiteindelijke kosten.
Bent u geïnteresseerd in de kosten voor het laten stucen van uw muren, of in de mogelijkheden voor het stucen van uw badkamer, woonkamer of plafond? Neem nu contact op voor een kosteloos adviesgesprek en een offerte die speciaal voor u is gemaakt.

Bel ons via 076 200 8626 of klik hier om vrijblijvend een offerte op maat aan te vragen. Onze deskundige stukadoors in Den Bosch staan klaar om uw project te realiseren met hoogwaardig stucwerk! Ons stucwerk van hoge kwaliteit zorgt voor vele jaren plezier in uw woning.

Stucwerk repareren Den Bosch

Bij scheuren of oneffenheden in uw plafonds en muren, is stucwerk als onderlaag de perfecte oplossing. Dankzij een stuclaag zijn uw muren en plafonds weer perfect strak en glad. Deze pleisterlaag biedt u de mogelijkheid om uw muren probleemloos te schilderen of te behangen.

Voordelen van stucwerk als onderlaag:

 • Repareren van oneffenheden: Stucwerk zorgt ervoor dat scheuren en hobbels verdwijnen, wat resulteert in een strakke muur.
 • Eenvoudig te schilderen of te behangen: Met een pleisterlaag kunt u gemakkelijk uw muren naar wens afwerken.
 • Snel en eenvoudig: Een dunne laag stucwerk kan zelfs de kleinste oneffenheden verbergen, zodat u binnen de kortste keren gladde muren heeft.

Vraagt u zich af hoe wij uw stucwerk aanpakken met materialen van hoge kwaliteit? Bel ons op 076 200 8626 of vraag meteen kosteloos een offerte aan. We creëren een gepersonaliseerde prijsopgave voor uw project!

Stucwerk als eindafwerking

Wenst u een afwerking voor uw muren waarbij geen schilder- of behangwerk nodig is? Stucwerk is de oplossing voor een strakke eindafwerking. Met onze stukadoors kunt u rekenen op een stuclaag in de gewenste kleur en structuur, waardoor extra afwerking niet nodig is.

Voordelen van stucwerk als eindafwerking

 1. Direct gebruiksklaar: Nadat de stuklaag is aangebracht, is geen verdere afwerking nodig, wat u tijd en geld bespaart.
 2. Mooi design: Met diverse texturen en kleuren kan de stukadoor de stuclaag aanpassen aan uw interieurstijl. Voor een moderne uitstraling kiest u een gladde afwerking; voor een rustieke look een korrelstructuur.
 3. Duurzaamheid: Ons hoogwaardige stucwerk biedt een onderhoudsvriendelijke en duurzame afwerking. Zodoende geniet u lang van mooi afgewerkte muren en plafonds.

Zelf muur stucen

Wilt u zelf aan de slag gaan met het stucen van uw muur? We hebben een praktisch stappenplan opgesteld zodat u gerichtere acties kunt ondernemen. Onze blog biedt een uitgebreid stappenplan voor zelf muren stucen!

Gipsplaten stucen

In Den Bosch staan wij van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf bekend om onze innovatieve aanpak in stucwerk, geen gewone stukadoors. In zowel nieuwbouw als renovatieprojecten zijn gipsplaten vaak de optie. Door onze unieke stucmethode wordt het stucen van gipsplaten geperfectioneerd. E.S. Schilders & Afbouwbedrijf in Den Bosch biedt een innovatieve manier om gipsplaten te stucen.

Voorbereiding met precisie
Onze eerste stap is een nauwkeurige inspectie van de gipsplaten om er zeker van te zijn dat alles correct is geplaatst. Zo zorgen we ervoor dat we elk detail in de gaten houden. Door onze nauwkeurige aandacht op dit moment, leggen we een perfecte basis voor het verdere werk.

Innovatieve benaderingen in stucwerk
Onze vakmensen benutten de nieuwste stucwerktechnieken voor uitstekende resultaten. Dit kan gaan om een fijn afgewerkte muur, een artistieke touch, of een combinatie van die twee. Onze precisie is wat het stucwerk bewonderenswaardig maakt.

Afwerking en bescherming
Nadat het stucwerk is aangebracht, verzorgen we een premium eindlaag. Dit verleent de muren niet alleen een esthetisch uiterlijk, maar ook bescherming tegen dagelijkse slijtage. Onze afwerkingen zijn ontworpen voor langdurig gebruik, zodat u lang plezier hebt van uw gestucte muren.

Veel gestelde vragen over muren stucen

Is het moeilijk om zelf een muur te stucen?

Het beroep van stukadoor is arbeid intensief en zwaar. Zo’n klus mag dus zeker niet gezien worden als eenvoudig. Een muur die niet vakkundig gestuukt is, kan een onaantrekkelijke uitstraling geven aan uw ruimte.

Wat is de duur voor het stucen van één enkele muur?

Voorafgaand aan het stucen, behandelt men de muren met een voorstrijkmiddel. Gelet op de omvang van de ruimte, kan het stucen enkele dagen duren. Dit neemt doorgaans ongeveer 3 tot 5 dagen in beslag.

Wat zijn de nadelen van stucen op een houten ondergrond?

Het stucwerk kan beschadigen omdat hout werkt. Hout kan door schommelingen in vochtigheid en temperatuur groter of kleiner worden. Dit zorgt ervoor dat het stucwerk niet langer goed hecht en afbrokkelt.

Wat is het aantal m2 dat een stukadoor per dag kan stucen?

Dit hangt af van het soort stucwerk en de expertise van de stukadoor. Ook de ondergrond van de muur is belangrijk. Een technisch onderlegde stukadoor kan per dag 20 tot 30 vierkante meter muren stucen.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf staat voor u klaar in Den Bosch
Over ons

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 076 200 8626

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren van hun woning. Als u voor ons kiest, kunnen wij kwaliteit tegen een competitief tarief garanderen.


Reviews van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

Door A.S
Op 30 november 2023
10

We hebben afgelopen maand onze beneden verdieping inclusief plafond laten stuken en sausen door E S Totaal Afbouw V.O.F. en we zijn heel erg blij met het eindresultaat wat de werklieden hebben afgeleverd! Hieronder een aantal pluspunten op een rij: - Ze komen hun afspraken na - Kunnen erg snel bij je terecht - Snelle communicatie met Eugene via telefoneren of Watsapp - Duidelijke prijsafspraak van tevoren - Gaan pas weg nadat alles naar wens is en komen terug als dat niet zo is - Vriendelijke stukadoors en schilders 

En het belangrijkste is dat ze super strak en professioneel werk hebben afgeleverd!

Door N.V.B
Op 29 november 2023
10

De gehele woning laten stuccen en sausen! Perfect werk geleverd. Snel, netjes en vriendelijk!

Door K.T
Op 23 november 2023
10

Namens m’n moeder Gea: Goed en mooi werk geleverd, erg blij mee!! Fijn en duideljjk contact met Eugene. Afspraken werden stipt nagekomen! Kortom een echte aanrader dit bedrijf, complimenten voor allen!

Door R.K
Op 16 november 2023
10

We hebben onze gehele woning laten stucen door ES. Erg mooi stucwerk geleverd door ES totaal afbouw. José is eerst langs geweest om te kijken hoeveel werk het was en wat het beste voor ons zou zijn. Daarna zat er wat tegen bij ons in de planning waardoor er 4 weken later pas gestuct kon worden. ES was hier erg flexibel in. En kon de klus verplaatsen. Het contact met Eugene is goed en duidelijk. Naast stucen hebben we ook het plafond laten spuiten met RAL 9010. Dit ziet er ook erg strak uit. Aanrader om je huis door ES te laten stucen en of te laten spuiten.

Door B.V
Op 15 november 2023
10

Ingehuurd via werkspot, prima werk geleverd en nadat ik om advies heb gevraagd omtrent scheuren in het stucwerk door de werking van het gebouw werd er een stukadoor gestuurd om het te fixen; goede service en netjes afgehandeld!

Door P.S
Op 6 november 2023
10

Top bedrijf, de werkzaamheden worden heel goed gecoördineerd door Eugene. Bijna niet van deze tijd.... Echt een aanbeveling !

Door J.V
Op 5 november 2023
8

Een bedrijf wat super werk heeft geleverd, konden snel schakelen en binnen 1 dag was mijn huis gestuct door 10 man. Complimenten naar de mannen! Ik raad aan!

Door W.B
Op 3 november 2023
10

We zijn erg tevreden met het resultaat en het mooie werk wat ze hebben afgeleverd. Netjes en altijd alles in overleg en snel met zijn personeel.

Door A.A
Op 1 november 2023
10

E S Totaal Afbouw heeft bij ons het stucwerk en de afwerking ervan verzorgt. Dit is uitstekend gedaan en bijzonder flexibel in planning waardoor we op tijd klaar waren. En dit alles voor een goede prijs. Absoluut aan te bevelen!

Door K.V.A
Op 19 oktober 2023
10

Topbedrijf voor stucwerk! Van tevoren contact met Eugene over wat er moest gebeuren, heldere prijsopgave van tevoren, heel flexibel toen er nog wat extra dingen moesten worden gedaan. De mannen waren super op tijd en hebben al het werk in één dag afgerond (woonkamer, twee slaapkamers en een gang) en alles netjes opgeruimd toen ze weggingen. Nog een klein stukje vergeten (het was al donker toen ze weggingen), maar was geen probleem, na contact met Eugene stonden ze de volgende ochtend op de stoep en was het in een kwartiertje opgelost. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik raad ze zeker aan!

Door T.B
Op 10 oktober 2023
10

Zeer tevreden over ES. Binnen een dag zowel muren als plafond gestuuct. Mannen waren op tijd en zijn harde werkers, respect voor hen en de zorgvuldigheid waarmee ze hun werk uitvoeren. Vooraf wordt alles netjes bekeken en hierna wordt een nette offerte opgesteld die qua prijs goed is.

Door M.S
Op 9 oktober 2023
10

We zijn zeer tevreden met dit bedrijf. Dit is al de derde keer dat we onze werkzaamheden door ze hebben laten uitvoeren. Het ging deze keer om het schilderen van de binnen muren van de hele woning van mijn schoonouders. Dit was in 1 dag en naar volle tevredenheid gedaan. Wij zijn blij dat dit op korte termijn kon en zouden dit bedrijf van harte aanbevelen.

Door G.E
Op 8 oktober 2023
10

Super fijn bedrijf😃 Het contact met Eugéne was van het begin tot het eind goed Ook de 2 buitenlandse medewerkers waren erg netjes Ook het stucwerk ziet er mooi strak uit Er moest heel wat stuc op de wand om het mooi te krijgen Maar het resultaat mag er zeker zijn Ik rasd dit bedrijf zeker aan Bedankt Eugéne en medewerkers Top✅️👍

Door S.B
Op 7 oktober 2023
10

Aanrader, erg netjes en snel geregeld! (Zolder + trappengat gestuct)

Door S.D
Op 26 september 2023
10

Ondertussen alweer een paar maandjes geleden, maar bij ons thuis is er super mooi gestuct. De mannen waren vriendelijk en vakkundig. Toevallig waren er vandaag werklui om mijn keuken te plaatsen en die gaven ook aan dat het onwijs mooi werk is wat de mannen van es afbouw hebben afgeleverd. Eugene reageert ook altijd snel en is erg vriendelijk. Bedankt! Groetjes, Sheray en William

Door K.T.W
Op 21 september 2023
10

ES totaal afbouw heeft beganegrond en eerste verdieping volledig gestuct. Zeer snelle communicatie met Eugène & José. Zeer flexibel en komen beloftes na. Zeer tevreden. Stucadoors zijn vriendelijk en ervaren.

Door R.M
Op 13 september 2023
10

VOF is een bedrijf dat ik heb ingeschakeld via werkspot. eerst komen ze langs om alles even op te nemen. Vervolgens heb ik een keurige offerte met een goede prijs van hun mogen ontvangen. wat ook erg fijn is dat er geen lange wachtrij is en dat ze vrijwel snel kunnen beginnen. ook het stucen zelf is erg snel gegaan binnen 2 dagen waren ze klaar alle hoekprofielen wanden en plafond woonkamer keuken en hal. de mensen zijn erg vriendelijk. wel moeilijk om mee te communiceren maar elke dag werd ik even gebeld met de vraag hoe het er voor stond en of er op of aanmerkingen waren. erg prettig! bij de oplevering komt er ook iemand langs waarmee je alles even langs loopt en mocht er iets niet goed zijn dan kijken ze er gelijk naar. Tip mocht u deze mensen inzetten geef ze wat lekkers te eten dat verdienen ze! Hieronder een paar foto's voor en na

Door M.J
Op 12 september 2023
10

Zeer prettige samenwerking met ES Afbouw & Eugène. Komt afspraken na, houdt op goede wijze contact met ons als klant, heeft een strakke planning en levert mooi resultaat. Ook waar wij feedback op hadden werd binnen enkele dagen verbeterd. Wij vertrouwen volledig op de garantie die Eugene biedt. Ook dat geeft een prettig gevoel in een nieuwbouwwoning. Wij raden Eugène en ES Afbouw zeer zeker aan!

Door T.V.D.H
Op 23 augustus 2023
10

Alle wanden en plafonds van onze nieuwbouwwoning glad gestukt en gesaust. Mooi werk volgens plan opgeleverd!

Door S.C
Op 26 juli 2023
10

Eugene heeft ons hele huis gestuukt en de zolder en begane grond gesausd. Telefonish stond hij altijd klaar en hij was ook flexibel toen het droog proces langer duurde dan verwacht. Alles is super strak opgeleverd!

Door N.K
Op 12 juli 2023
10

Fijn bedrijf.Communicatie ,flexibiliteit,snelheid,kwaliteit.Gelukkig was het er allemaal.Gezien onze tijdsdruk op onze planning.Ons hele appartement superstrak gestuct zoals beloofd.Eugéne en José nogmaals bedankt. P.s laten we de stucers niet vergeten .Want nee bestond niet en niets was een probleem. Groetjes Walter&Rachel

Door A.O
Op 15 juni 2023
10

Heel vriendelijke mensen én goede professionals. Eerlijk prijs en werk van hoog kwaliteit. Aanrader!

Door T.A
Op 14 juni 2023
10

Wij hebben de zolder, slaapkamer en plafond van de badkamer laten stucen. Het team van ES Afbouwbedrijf heeft het alle ruimtes binnen één dag gestuct en het ziet er prachtig uit. Zelfs de moeilijke stukken waar het dak van de zolder afloopt is strak gestuct. Ze zijn ook aardig en denken met je mee. Zie de before en after foto’s.

Door H.C
Op 14 juni 2023
10

Snelle communicatie, duidelijke afspraken, flexibel met schakelen. Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Wij hebben de keuken, hal en huiskamer laten stucen. Ziet er netjes en strak uit.

Door M.V.D.H
Op 12 juni 2023
10

Prachtig werk afgeleverd, en fijne communicatie. we hebben onze woonkamer, bijkamer en keuken laten stucen inclusief afwerking met een diamand laag. De afspraken goed nagekomen en een mooi eind resultaat.

Door G.P
Op 24 mei 2023
10

We zijn zeer tevreden over het stukadoorswerk vd wanden en plafond in onze keuken. Zeer netjes gewerkt aardige stukadoor. Is echt een aanrader. Als ik weer een stukadoor nodig moet hebben dan ga ik zeker terug naar Eugéne. Nogmaals hartelijk dank voor de service.