Teamfoto E.S. Schilders & Afbouwbedrijf
Plafond stucen Den Bosch Wij staan in Den Bosch voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Den Bosch, hoofdvestiging Zwartsluis

Plafond stucen Den Bosch

Voor zowel nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten is het plafond stucen een essentieel onderdeel. Onze vakmannen van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf leveren hoogwaardig stucwerk, zowel voor nieuwbouwwoningen als voor renovatieprojecten in de regio Den Bosch. Wij zorgen voor perfect gestucte plafonds, geheel volgens uw wensen.

Service staat voor ons centraal. We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u meer informatie over de voordelen van het stucen van een plafond en de beschikbare opties? Lees verder en laat u verrassen door de verschillende opties voor plafond stucen die wij bieden in Den Bosch en omgeving!

Interesse in een op maat gemaakt adviesgesprek? Onze experts bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf zijn bereikbaar op 076 200 8626 om u te woord te staan. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om een offerte zonder verplichtingen aan te vragen.

Een kwalitatief gestucte plafond!
Plafond stucen in Den Bosch? E.S. Schilders & Afbouwbedrijf is uw beste keus!

Plafond stucen kosten

Een flink opgeknapt interieur door het stucen van het plafond. Het zorgt voor een strakke en moderne uitstraling, en draagt bij aan de duurzaamheid van uw woning. Het is begrijpelijk dat u graag wilt weten wat de prijs is voor het stucen van een plafond per m2.

Er zijn verschillende factoren die de kosten van plafondstucwerk bepalen. Voor een gedetailleerde kostenberekening kunt u contact opnemen met onze specialisten van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf. Onze specialisten geven graag advies op maat. Bereikbaar via 076 200 8626.

De uiteindelijke kosten van plafond stucen hangen van meerdere factoren af. De prijs wordt niet alleen bepaald door de grootte van het plafond. Hieronder ziet u welke factoren de prijs van plafond stucen bepalen.

 1. Type stucwerk
  Zoals al eerder genoemd, kunt u kiezen uit verschillende soorten stucwerk voor uw plafond. Elke soort komt met eigen voordelen en kosten. Doorgaans is spackspuitwerk de meest kosteneffectieve keuze. Sierpleister aanbrengen is vaak de duurste per m2.
 2. Oppervlakte en omvang
  De omvang van het plafond heeft een aanzienlijke invloed op de kosten. De prijs per m2 is vaak lager voor grotere plafonds, vanwege het grotere oppervlakte. De voorbereidingskosten zijn bij kleinere projecten relatief hoger, wat resulteert in hogere kosten per m2.
 3. Noodzakelijke ondergrondvoorbereiding
  De staat van het plafond beïnvloedt de voorbereidingswerkzaamheden. Een gereinigd en egaal plafond is goedkoper; de stukadoor kan direct aan de slag gaan. Mocht het plafond beschadigd zijn, dan moeten deze beschadigingen eerst worden hersteld. Dit brengt extra kosten met zich mee.
 4. Locatie en bereikbaarheid
  De ligging van uw woning samen met de toegankelijkheid van het plafond kan de kosten beïnvloeden. Moeilijk toegankelijke gebieden vereisen meer tijd en inspanning. Wanneer het plafond hoog of lastig bereikbaar is, zullen de arbeidskosten stijgen.
 5. Materialen
  De stukadoor maakt gebruik van uiteenlopende materialen om eerste klas stucwerk op uw plafond aan te brengen. Wanneer het plafond bijvoorbeeld een stuk hoger blijkt te zijn, zijn er meer steigers en materialen nodig. Hierdoor zullen de kosten voor materiaal verder toenemen..

De kosten voor stucen van een plafond worden voor een groot deel bepaald door de factoren die hierboven zijn besproken. Bij het beginnen van uw droomproject, houd dan rekening met deze factoren. Zorg ervoor dat u tijdig contact opneemt met de vakmannen van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf voor informatie.

Voordelen van plafond stucen

Een effen en glad plafond brengt de ruimte tot zijn recht. Stucwerk kan tevens helpen om oneffenheden, naden en schade te verbergen, wat resulteert in een strakke afwerking. Een gestuct plafond is niet alleen fijn om te zien, het heeft ook aanvullende voordelen:

 • Duurzaamheid: Het stucwerk blijft intact, zelfs bij slijtage en beschadigingen. Dit zorgt ervoor dat u vele jaren plezier zult hebben van uw woonruimte. Het voegt een extra vochtbeschermende laag toe, wat van groot belang is in vochtige ruimtes zoals de badkamer en keuken.
 • Verbeterde isolatie: Plafondstucwerk verbetert de isolatie van uw woning, wat resulteert in een efficiënter energieverbruik. Het stucwerk in uw woning draagt positief bij aan de akoestiek. Door het stucwerk wordt de akoestiek in huis verbeterd, waardoor geluidsoverlast vermindert.
 • Onderhoudsgemak: Door het plafond te stucen bespaart u veel tijd op onderhoud. Vuil en stof kunnen moeiteloos worden weggewerkt. Kleine beschadigingen zijn eenvoudig te repareren.

Proces van plafond stucen

Het stucen van een plafond is een veeleisende taak die precisie en vakkennis vereist. De vakmensen van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf hebben jarenlang ervaring en veel kennis in het stucen. Deze stappen volgen wij doorgaans bij het stucen van uw plafond:

 • Voorbereiding: zorg voor een goede voorbereiding door vloeren en meubels af te dekken. Alle losse delen, vuil en stof worden van het plafond weggepoetst. Reparaties aan beschadigingen worden uitgevoerd voor een glad eindresultaat.
 • De volgende fase is het aanbrengen van een grondlaag. Om het stucwerk goed te laten hechten, wordt een grondlaag, ook wel primer genoemd, aangebracht. De primer zorgt ervoor dat het stucwerk goed blijft zitten en niet gaat schilferen.
 • Wanneer alle voorbereidingen zijn uitgevoerd, kan het aanbrengen van het stucwerk beginnen. U brengt het stucwerk met een spaan in dunne lagen aan, waarna het te drogen moet. Op basis van de aard van het stucwerk en de omgevingstemperatuur, wordt dit proces verscheidene keren herhaald.
 • Afwerking: Het plafond krijgt zijn definitieve afwerking nadat de laatste laag is opgedroogd. Schuren en polijsten zijn de technieken die we hierbij toepassen. Als u dat wenst, is een decoratieve afwerking nog mogelijk.

Soorten stucwerk voor het plafond

Er zijn diverse opties qua stucwerk beschikbaar als u uw plafond laat stucen. Elk type stucwerk biedt unieke eigenschappen en voordelen. Hier zijn de vaakst geselecteerde opties:

 • Pleisterwerk: creëert een gladde en gelijkmatige afwerking. Hierdoor oogt uw ruimte modern en strak. Eenvoudig schoon te houden en perfect voor verf of behang.
 • Spackspuiten: is een betaalbare optie voor plafondstucwerk. We gebruiken een machine bij spackspuiten om snel grote oppervlakten te behandelen. Het geeft een korrelig resultaat en is beschikbaar in tal van kleuren.
 • Sierpleister: perfect voor de afwerking van zowel muren als plafonds. Het is een verzamelnaam en omvat alle soorten pleisterwerk met structuur. De gebruikelijke keuze is spachtelputz.

Plafond stucen door E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

Stucwerk op het plafond vereist vakmanschap en expertise. Bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf kunt u terecht voor kwaliteit. Ons stucwerk is van hoge kwaliteit, door onze kennis en ervaring.

Wij gebruiken alleen de beste materialen voor uw stucwerk. Bij ons zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste technieken. Met onze aanpak gaat uw plafond zonder problemen jarenlang mee.

Neem contact op met E.S. Schilders & Afbouwbedrijf voor al uw vragen. Voor aanvullende informatie kunt u contact met ons opnemen of ons vrijblijvende offerteformulier invullen. Wij staan telefonisch klaar voor uw vragen, bel 076 200 8626 om meteen een stukadoor te spreken.

Veel gestelde vragen over plafond stucen

Is elk plafond geschikt om te stucen?

Gipsplaten, fermacell en beton zijn materialen die geschikt zijn voor stucwerk. Voor stucwerk op een houten ondergrond is een voorbereiding nodig. Allereerst zullen er gipsplaten op moeten bevestigd worden.

Hoe werk je een plafond af met stucwerk?

Het stucen van een plafond kunt u zelf proberen, maar voor een perfect resultaat is veel vakkennis en ervaring nodig. Voor een prachtig eindresultaat bevelen wij aan een vakbekwame stukadoor in te schakelen. Zo behaalt u een professionele en nette afwerking.

Wat is de tijdsduur voor het stucen van een plafond?

De benodigde tijd hangt af van de omvang van het werk en het soort stucwerk. Normaal gesproken duurt het proces, met droogtijd, tussen de 1 en 2 weken. Na die tijd is de kamer klaar voor gebruik.

Wat is de prijs per vierkante meter voor plafondstucwerk?

Dit is afhankelijk van verschillende aspecten, zoals de oppervlakte van het project. Het gekozen materiaal en eventuele extra's zijn eveneens van invloed. Vraag altijd een vakman om een heldere prijsindicatie te krijgen.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf staat voor u klaar in Den Bosch
Over ons

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 076 200 8626

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren van hun woning. Als u voor ons kiest, kunnen wij kwaliteit tegen een competitief tarief garanderen.


Reviews van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

Door A.S
Op 30 november 2023
10

We hebben afgelopen maand onze beneden verdieping inclusief plafond laten stuken en sausen door E S Totaal Afbouw V.O.F. en we zijn heel erg blij met het eindresultaat wat de werklieden hebben afgeleverd! Hieronder een aantal pluspunten op een rij: - Ze komen hun afspraken na - Kunnen erg snel bij je terecht - Snelle communicatie met Eugene via telefoneren of Watsapp - Duidelijke prijsafspraak van tevoren - Gaan pas weg nadat alles naar wens is en komen terug als dat niet zo is - Vriendelijke stukadoors en schilders 

En het belangrijkste is dat ze super strak en professioneel werk hebben afgeleverd!

Door N.V.B
Op 29 november 2023
10

De gehele woning laten stuccen en sausen! Perfect werk geleverd. Snel, netjes en vriendelijk!

Door K.T
Op 23 november 2023
10

Namens m’n moeder Gea: Goed en mooi werk geleverd, erg blij mee!! Fijn en duideljjk contact met Eugene. Afspraken werden stipt nagekomen! Kortom een echte aanrader dit bedrijf, complimenten voor allen!

Door R.K
Op 16 november 2023
10

We hebben onze gehele woning laten stucen door ES. Erg mooi stucwerk geleverd door ES totaal afbouw. José is eerst langs geweest om te kijken hoeveel werk het was en wat het beste voor ons zou zijn. Daarna zat er wat tegen bij ons in de planning waardoor er 4 weken later pas gestuct kon worden. ES was hier erg flexibel in. En kon de klus verplaatsen. Het contact met Eugene is goed en duidelijk. Naast stucen hebben we ook het plafond laten spuiten met RAL 9010. Dit ziet er ook erg strak uit. Aanrader om je huis door ES te laten stucen en of te laten spuiten.

Door B.V
Op 15 november 2023
10

Ingehuurd via werkspot, prima werk geleverd en nadat ik om advies heb gevraagd omtrent scheuren in het stucwerk door de werking van het gebouw werd er een stukadoor gestuurd om het te fixen; goede service en netjes afgehandeld!

Door P.S
Op 6 november 2023
10

Top bedrijf, de werkzaamheden worden heel goed gecoördineerd door Eugene. Bijna niet van deze tijd.... Echt een aanbeveling !

Door J.V
Op 5 november 2023
8

Een bedrijf wat super werk heeft geleverd, konden snel schakelen en binnen 1 dag was mijn huis gestuct door 10 man. Complimenten naar de mannen! Ik raad aan!

Door W.B
Op 3 november 2023
10

We zijn erg tevreden met het resultaat en het mooie werk wat ze hebben afgeleverd. Netjes en altijd alles in overleg en snel met zijn personeel.

Door A.A
Op 1 november 2023
10

E S Totaal Afbouw heeft bij ons het stucwerk en de afwerking ervan verzorgt. Dit is uitstekend gedaan en bijzonder flexibel in planning waardoor we op tijd klaar waren. En dit alles voor een goede prijs. Absoluut aan te bevelen!

Door K.V.A
Op 19 oktober 2023
10

Topbedrijf voor stucwerk! Van tevoren contact met Eugene over wat er moest gebeuren, heldere prijsopgave van tevoren, heel flexibel toen er nog wat extra dingen moesten worden gedaan. De mannen waren super op tijd en hebben al het werk in één dag afgerond (woonkamer, twee slaapkamers en een gang) en alles netjes opgeruimd toen ze weggingen. Nog een klein stukje vergeten (het was al donker toen ze weggingen), maar was geen probleem, na contact met Eugene stonden ze de volgende ochtend op de stoep en was het in een kwartiertje opgelost. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik raad ze zeker aan!

Door T.B
Op 10 oktober 2023
10

Zeer tevreden over ES. Binnen een dag zowel muren als plafond gestuuct. Mannen waren op tijd en zijn harde werkers, respect voor hen en de zorgvuldigheid waarmee ze hun werk uitvoeren. Vooraf wordt alles netjes bekeken en hierna wordt een nette offerte opgesteld die qua prijs goed is.

Door M.S
Op 9 oktober 2023
10

We zijn zeer tevreden met dit bedrijf. Dit is al de derde keer dat we onze werkzaamheden door ze hebben laten uitvoeren. Het ging deze keer om het schilderen van de binnen muren van de hele woning van mijn schoonouders. Dit was in 1 dag en naar volle tevredenheid gedaan. Wij zijn blij dat dit op korte termijn kon en zouden dit bedrijf van harte aanbevelen.

Door G.E
Op 8 oktober 2023
10

Super fijn bedrijf😃 Het contact met Eugéne was van het begin tot het eind goed Ook de 2 buitenlandse medewerkers waren erg netjes Ook het stucwerk ziet er mooi strak uit Er moest heel wat stuc op de wand om het mooi te krijgen Maar het resultaat mag er zeker zijn Ik rasd dit bedrijf zeker aan Bedankt Eugéne en medewerkers Top✅️👍

Door S.B
Op 7 oktober 2023
10

Aanrader, erg netjes en snel geregeld! (Zolder + trappengat gestuct)

Door S.D
Op 26 september 2023
10

Ondertussen alweer een paar maandjes geleden, maar bij ons thuis is er super mooi gestuct. De mannen waren vriendelijk en vakkundig. Toevallig waren er vandaag werklui om mijn keuken te plaatsen en die gaven ook aan dat het onwijs mooi werk is wat de mannen van es afbouw hebben afgeleverd. Eugene reageert ook altijd snel en is erg vriendelijk. Bedankt! Groetjes, Sheray en William

Door K.T.W
Op 21 september 2023
10

ES totaal afbouw heeft beganegrond en eerste verdieping volledig gestuct. Zeer snelle communicatie met Eugène & José. Zeer flexibel en komen beloftes na. Zeer tevreden. Stucadoors zijn vriendelijk en ervaren.

Door R.M
Op 13 september 2023
10

VOF is een bedrijf dat ik heb ingeschakeld via werkspot. eerst komen ze langs om alles even op te nemen. Vervolgens heb ik een keurige offerte met een goede prijs van hun mogen ontvangen. wat ook erg fijn is dat er geen lange wachtrij is en dat ze vrijwel snel kunnen beginnen. ook het stucen zelf is erg snel gegaan binnen 2 dagen waren ze klaar alle hoekprofielen wanden en plafond woonkamer keuken en hal. de mensen zijn erg vriendelijk. wel moeilijk om mee te communiceren maar elke dag werd ik even gebeld met de vraag hoe het er voor stond en of er op of aanmerkingen waren. erg prettig! bij de oplevering komt er ook iemand langs waarmee je alles even langs loopt en mocht er iets niet goed zijn dan kijken ze er gelijk naar. Tip mocht u deze mensen inzetten geef ze wat lekkers te eten dat verdienen ze! Hieronder een paar foto's voor en na

Door M.J
Op 12 september 2023
10

Zeer prettige samenwerking met ES Afbouw & Eugène. Komt afspraken na, houdt op goede wijze contact met ons als klant, heeft een strakke planning en levert mooi resultaat. Ook waar wij feedback op hadden werd binnen enkele dagen verbeterd. Wij vertrouwen volledig op de garantie die Eugene biedt. Ook dat geeft een prettig gevoel in een nieuwbouwwoning. Wij raden Eugène en ES Afbouw zeer zeker aan!

Door T.V.D.H
Op 23 augustus 2023
10

Alle wanden en plafonds van onze nieuwbouwwoning glad gestukt en gesaust. Mooi werk volgens plan opgeleverd!

Door S.C
Op 26 juli 2023
10

Eugene heeft ons hele huis gestuukt en de zolder en begane grond gesausd. Telefonish stond hij altijd klaar en hij was ook flexibel toen het droog proces langer duurde dan verwacht. Alles is super strak opgeleverd!

Door N.K
Op 12 juli 2023
10

Fijn bedrijf.Communicatie ,flexibiliteit,snelheid,kwaliteit.Gelukkig was het er allemaal.Gezien onze tijdsdruk op onze planning.Ons hele appartement superstrak gestuct zoals beloofd.Eugéne en José nogmaals bedankt. P.s laten we de stucers niet vergeten .Want nee bestond niet en niets was een probleem. Groetjes Walter&Rachel

Door A.O
Op 15 juni 2023
10

Heel vriendelijke mensen én goede professionals. Eerlijk prijs en werk van hoog kwaliteit. Aanrader!

Door T.A
Op 14 juni 2023
10

Wij hebben de zolder, slaapkamer en plafond van de badkamer laten stucen. Het team van ES Afbouwbedrijf heeft het alle ruimtes binnen één dag gestuct en het ziet er prachtig uit. Zelfs de moeilijke stukken waar het dak van de zolder afloopt is strak gestuct. Ze zijn ook aardig en denken met je mee. Zie de before en after foto’s.

Door H.C
Op 14 juni 2023
10

Snelle communicatie, duidelijke afspraken, flexibel met schakelen. Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Wij hebben de keuken, hal en huiskamer laten stucen. Ziet er netjes en strak uit.

Door M.V.D.H
Op 12 juni 2023
10

Prachtig werk afgeleverd, en fijne communicatie. we hebben onze woonkamer, bijkamer en keuken laten stucen inclusief afwerking met een diamand laag. De afspraken goed nagekomen en een mooi eind resultaat.

Door G.P
Op 24 mei 2023
10

We zijn zeer tevreden over het stukadoorswerk vd wanden en plafond in onze keuken. Zeer netjes gewerkt aardige stukadoor. Is echt een aanrader. Als ik weer een stukadoor nodig moet hebben dan ga ik zeker terug naar Eugéne. Nogmaals hartelijk dank voor de service.