Teamfoto E.S. Schilders & Afbouwbedrijf
Sierpleister Den Bosch Wij staan in Den Bosch voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Den Bosch, hoofdvestiging Zwartsluis

Sierpleister Den Bosch

Zoekt u de meest fraaie wandafwerking voor uw nieuwe woning of renovatieproject in Den Bosch en omgeving? Heeft u liever een subtiele structuur dan gladde muren? Met sierpleister kunt u een wandafwerking krijgen die volledig bij uw stijl en inrichting past!

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf levert sierpleisters in diverse structuren en kleuren, geheel perfect afgestemd op uw persoonlijke stijl en woning. Neem onmiddellijk contact op voor een vrijblijvende consultatie en zie zelf hoe onze sierpleisters in Den Bosch uw woning kunnen veranderen. Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u ons bellen op 076 200 8626 of hier uw aanvraag doen.

Sierpleister in een woonkamer.
De stukadoors van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf zijn de beste keuze voor sierpleister in Den Bosch!

Wat is sierpleister?

Onder sierpleister vallen verschillende soorten stucwerk en pleisterwerk met een bepaalde structuur. Steeds vaker wordt sierpleister gekozen voor zijn veelzijdige en decoratieve wandafwerking in interieurs. Het is een decoratieve laag voor muren en plafonds die bestaat uit korrels en een bindmiddel.

Deze pleister kan in diverse structuren en kleuren worden aangebracht. Dit hangt af van de textuur en uitstraling die u graag wilt. U profiteert niet alleen van een mooie uitstraling, maar ook van praktische voordelen zoals duurzaamheid en eenvoudig onderhoud.

Wat levert sierpleister nog meer op:

  • Dankzij de robuuste aard is het bestand tegen stoten en krassen.
  • Onmiddellijk aan te brengen in elke kleur naar keuze
  • Kern doorgekleurd
  • Bestand tegen schrobben
  • Ideaal om opnieuw te verven

Fijne of grove korrel op de muren?

Bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf hebben wij keuzes voor zowel fijn- als grofkorrelige sierpleisters. De korrelgrootte van ons pleisterwerk varieert van een halve tot drie millimeter. Hierdoor stemt u de wandafwerking perfect af op uw persoonlijke smaak en de stijl van uw interieur.

Onze specialisten raden over het algemeen een korreldikte van 1,5 mm aan. Deze dikte maakt het mogelijk om de sierpleister op een later moment weer over te schilderen. De keuze voor een grotere korreldikte is uiteraard altijd mogelijk!

Wat kost sierpleister in Den Bosch?

Bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf snappen we dat de sierpleisterwerk kosten een aanzienlijke factor zijn in uw keuzeproces. Omdat uw tevredenheid onze focus is, leggen we bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf altijd onze tarieven helder uit. Ondanks dat wij alleen gebruik maken van hoogwaardige stucmaterialen staat ons stukadoorsbedrijf bekend om haar scherpe prijzen.

Bij de prijsbepaling moeten meerdere elementen in overweging worden genomen, zoals het type pleisterwerk waarvoor u kiest. De omvang van het oppervlak kan eveneens de kosten beïnvloeden, vaak resulteert een grotere oppervlakte in een lagere prijs per vierkante meter. Het voorbereiden van muren door egalisatie kan de kosten ook beïnvloeden.

Wilt u een idee krijgen van de kosten voor sierpleister? Bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf kunt u vrijblijvend een offerte op maat aanvragen, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Onze stukadoors geven u graag een prijsindicatie via de telefoon. Bel 076 200 8626!

Soorten sierpleister Den Bosch

Voor een variëteit aan sierpleisterwerk in Den Bosch en omliggende plaatsen kiest u E.S. Schilders & Afbouwbedrijf! Verschillende soorten sierpleister hebben een variërende grofheid in korrelstructuur. Onderstaand geven wij een overzicht van de soorten sierpleister met hun onderscheidende kenmerken.

Spachtelputz stucwerk

Spachtelputz bevat een korrelige structuur die wisselt van 1 tot 2 mm. Door de gebruikte kunsthars is het materiaal elastisch en bestand tegen schokken, waardoor het ideaal is voor binnen- én buitenwanden. Meer informatie over spachtelputz leest u hier.

Spachteputz heeft een middelgrootte korrelstructuur.
Spachtelputz Den Bosch, kies voor E.S. Schilders & Afbouwbedrijf!

Rustiekputz stucwerk

Rustiekputz heeft een grovere structuur dan spachtelputz. Het gebruik van korrels van 1,5 tot 4 mm geeft een robuuste uitstraling aan het pleisterwerk. Deze pleister zorgt voor een rustieke look en wordt doorgaans gebruikt voor buitenmuren en ruimtes met behoefte aan een grof oppervlak.

Rustiekputz heeft een robuuste uitstraling.
De stukadoors van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf zijn expert in het aanbrengen van rustiekputz in Den Bosch en omstreken!

Granol stucwerk

Granol stucwerk onderscheidt zich door een traditionele aanpak met een ruwe en zichtbare structuur. De textuur van 1 tot 4 mm korrels geeft de muren een robuuste en rustieke uitstraling, perfect voor een retro of industrieel interieur. Granol is uiterst stevig en bestand tegen slijtage, waardoor het ideaal is voor ruimtes met veel beweging.

Granol is een grovere stucsoort.
Granol stucwerk Den Bosch? Bel naar E.S. Schilders & Afbouwbedrijf!

Micrograniet

Micrograniet is een decoratieve pleister met super fijne korrels van minder dan 1 mm. Hierdoor krijgen de muren een subtiele en nagenoeg gladde uitstraling. Wanneer een strakke en elegante afwerking gewenst is in een modern interieur, kiezen velen voor micrograniet. Het biedt de voordelen van sierpleisterwerk met een verfijnde uitstraling.

Micrograniet is een sierpleister met een verfijnde uitstaling.
Laat door E.S. Schilders & Afbouwbedrijf uw micrograniet in Den Bosch aanbrengen!

Twijfelt u nog welke pleistersoort het beste resultaat geeft? Ons advies van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf is altijd op maat, gegeven door onze ervaren stukadoors. Voor verdere hulp kunt u ons altijd bellen op 076 200 8626!

Op welke ondergrond kan sierpleister?

Niet iedere muur is geschikt voor sierpleister. De basis voor sierpleister moet glad en egaal zijn. Niet elke behangklare muur is geschikt voor sierpleister.

Eerst zorgen onze stukadoors vaak voor een egaal pleisterwerk op de muren. Nadat de wanden vlak zijn gestukadoord, wordt er een voorstrijkmiddel aangebracht om de hechting van de sierpleister te garanderen. Voor een glad en aantrekkelijk eindresultaat is een goede muurvoorbereiding noodzakelijk!

Samenstelling van sierpleister

Sierpleister, zoals al vermeld, is een type stucwerk dat een specifieke structuur heeft. Het geheel bestaat uit verschillende korrels en een bindmiddel, wat het zijn unieke samenstelling geeft. Zand, kwarts en marmer kunnen dienen als materialen voor de korrels, terwijl cement, gips en kunsthars als bindmiddel gebruikt kunnen worden.

Bespaar stucwerk kosten!

Wilt u weten hoe u voordeliger uit kunt zijn met stucwerk? Wilt u weten hoeveel sierpleister in Den Bosch en omgeving kost? Vraag hier een gratis offerte aan om de prijs per vierkante meter van uw stucwerk te verkrijgen.

Kies voor E.S. Schilders & Afbouwbedrijf en bespaar op hoogwaardig stucwerk in Den Bosch. Wilt u direct weten wat de prijs is? Onze stukadoor geeft u graag telefonisch een prijsindicatie; bel naar 076 200 8626!

Veel gestelde vragen over sierpleisterwerk

Wat zijn de kenmerken van sierpleisterwerk versus spachtelputz?

De termen sierpleisterwerk en spachtelputz worden door elkaar gebruikt. Hiermee worden spachtelputz, granol en rustiekputz bedoeld. Met een middelgrote korreldikte, verschilt spachtelputz van granol en rustiekputz, en dit geeft het een egaler oppervlak.

Wat is de aanbevolen sierpleister?

Welke sierpleister de beste is, verschilt per situatie. Elke verscheidenheid van sierpleister heeft unieke kenmerken (zoals stootvast of waterbestendig). Hierdoor kiest elke klant een type sierpleister dat aansluit bij hun persoonlijke voorkeur.

Kan stucwerk over sierpleister worden aangebracht?

Ja, het is mogelijk sierpleister te bedekken met nieuw stucwerk. Dit kan alleen als de ondergrond zorgvuldig is voorbereid en alle losse delen zijn verwijderd. De hechting van uw nieuwe stucwerk verbetert aanzienlijk met een voorstrijkmiddel.

Hoe sierpleister aanbrengen op muren?

Voor het begin van het aanbrengen van sierpleister moet de muur voorbereid worden met een voorstrijkmiddel. Vervolgens zorgt u ervoor dat het pleisterwerk gelijkmatig wordt aangebracht met een spaan of spatel. U maakt cirkelvormige bewegingen om uiteindelijk de gewenste textuur in het oppervlak aan te brengen.

Gerelateerde pagina's

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf staat voor u klaar in Den Bosch
Over ons

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 076 200 8626

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren van hun woning. Als u voor ons kiest, kunnen wij kwaliteit tegen een competitief tarief garanderen.


Reviews van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

Door A.S
Op 30 november 2023
10

We hebben afgelopen maand onze beneden verdieping inclusief plafond laten stuken en sausen door E S Totaal Afbouw V.O.F. en we zijn heel erg blij met het eindresultaat wat de werklieden hebben afgeleverd! Hieronder een aantal pluspunten op een rij: - Ze komen hun afspraken na - Kunnen erg snel bij je terecht - Snelle communicatie met Eugene via telefoneren of Watsapp - Duidelijke prijsafspraak van tevoren - Gaan pas weg nadat alles naar wens is en komen terug als dat niet zo is - Vriendelijke stukadoors en schilders 

En het belangrijkste is dat ze super strak en professioneel werk hebben afgeleverd!

Door N.V.B
Op 29 november 2023
10

De gehele woning laten stuccen en sausen! Perfect werk geleverd. Snel, netjes en vriendelijk!

Door K.T
Op 23 november 2023
10

Namens m’n moeder Gea: Goed en mooi werk geleverd, erg blij mee!! Fijn en duideljjk contact met Eugene. Afspraken werden stipt nagekomen! Kortom een echte aanrader dit bedrijf, complimenten voor allen!

Door R.K
Op 16 november 2023
10

We hebben onze gehele woning laten stucen door ES. Erg mooi stucwerk geleverd door ES totaal afbouw. José is eerst langs geweest om te kijken hoeveel werk het was en wat het beste voor ons zou zijn. Daarna zat er wat tegen bij ons in de planning waardoor er 4 weken later pas gestuct kon worden. ES was hier erg flexibel in. En kon de klus verplaatsen. Het contact met Eugene is goed en duidelijk. Naast stucen hebben we ook het plafond laten spuiten met RAL 9010. Dit ziet er ook erg strak uit. Aanrader om je huis door ES te laten stucen en of te laten spuiten.

Door B.V
Op 15 november 2023
10

Ingehuurd via werkspot, prima werk geleverd en nadat ik om advies heb gevraagd omtrent scheuren in het stucwerk door de werking van het gebouw werd er een stukadoor gestuurd om het te fixen; goede service en netjes afgehandeld!

Door P.S
Op 6 november 2023
10

Top bedrijf, de werkzaamheden worden heel goed gecoördineerd door Eugene. Bijna niet van deze tijd.... Echt een aanbeveling !

Door J.V
Op 5 november 2023
8

Een bedrijf wat super werk heeft geleverd, konden snel schakelen en binnen 1 dag was mijn huis gestuct door 10 man. Complimenten naar de mannen! Ik raad aan!

Door W.B
Op 3 november 2023
10

We zijn erg tevreden met het resultaat en het mooie werk wat ze hebben afgeleverd. Netjes en altijd alles in overleg en snel met zijn personeel.

Door A.A
Op 1 november 2023
10

E S Totaal Afbouw heeft bij ons het stucwerk en de afwerking ervan verzorgt. Dit is uitstekend gedaan en bijzonder flexibel in planning waardoor we op tijd klaar waren. En dit alles voor een goede prijs. Absoluut aan te bevelen!

Door K.V.A
Op 19 oktober 2023
10

Topbedrijf voor stucwerk! Van tevoren contact met Eugene over wat er moest gebeuren, heldere prijsopgave van tevoren, heel flexibel toen er nog wat extra dingen moesten worden gedaan. De mannen waren super op tijd en hebben al het werk in één dag afgerond (woonkamer, twee slaapkamers en een gang) en alles netjes opgeruimd toen ze weggingen. Nog een klein stukje vergeten (het was al donker toen ze weggingen), maar was geen probleem, na contact met Eugene stonden ze de volgende ochtend op de stoep en was het in een kwartiertje opgelost. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik raad ze zeker aan!

Door T.B
Op 10 oktober 2023
10

Zeer tevreden over ES. Binnen een dag zowel muren als plafond gestuuct. Mannen waren op tijd en zijn harde werkers, respect voor hen en de zorgvuldigheid waarmee ze hun werk uitvoeren. Vooraf wordt alles netjes bekeken en hierna wordt een nette offerte opgesteld die qua prijs goed is.

Door M.S
Op 9 oktober 2023
10

We zijn zeer tevreden met dit bedrijf. Dit is al de derde keer dat we onze werkzaamheden door ze hebben laten uitvoeren. Het ging deze keer om het schilderen van de binnen muren van de hele woning van mijn schoonouders. Dit was in 1 dag en naar volle tevredenheid gedaan. Wij zijn blij dat dit op korte termijn kon en zouden dit bedrijf van harte aanbevelen.

Door G.E
Op 8 oktober 2023
10

Super fijn bedrijf😃 Het contact met Eugéne was van het begin tot het eind goed Ook de 2 buitenlandse medewerkers waren erg netjes Ook het stucwerk ziet er mooi strak uit Er moest heel wat stuc op de wand om het mooi te krijgen Maar het resultaat mag er zeker zijn Ik rasd dit bedrijf zeker aan Bedankt Eugéne en medewerkers Top✅️👍

Door S.B
Op 7 oktober 2023
10

Aanrader, erg netjes en snel geregeld! (Zolder + trappengat gestuct)

Door S.D
Op 26 september 2023
10

Ondertussen alweer een paar maandjes geleden, maar bij ons thuis is er super mooi gestuct. De mannen waren vriendelijk en vakkundig. Toevallig waren er vandaag werklui om mijn keuken te plaatsen en die gaven ook aan dat het onwijs mooi werk is wat de mannen van es afbouw hebben afgeleverd. Eugene reageert ook altijd snel en is erg vriendelijk. Bedankt! Groetjes, Sheray en William

Door K.T.W
Op 21 september 2023
10

ES totaal afbouw heeft beganegrond en eerste verdieping volledig gestuct. Zeer snelle communicatie met Eugène & José. Zeer flexibel en komen beloftes na. Zeer tevreden. Stucadoors zijn vriendelijk en ervaren.

Door R.M
Op 13 september 2023
10

VOF is een bedrijf dat ik heb ingeschakeld via werkspot. eerst komen ze langs om alles even op te nemen. Vervolgens heb ik een keurige offerte met een goede prijs van hun mogen ontvangen. wat ook erg fijn is dat er geen lange wachtrij is en dat ze vrijwel snel kunnen beginnen. ook het stucen zelf is erg snel gegaan binnen 2 dagen waren ze klaar alle hoekprofielen wanden en plafond woonkamer keuken en hal. de mensen zijn erg vriendelijk. wel moeilijk om mee te communiceren maar elke dag werd ik even gebeld met de vraag hoe het er voor stond en of er op of aanmerkingen waren. erg prettig! bij de oplevering komt er ook iemand langs waarmee je alles even langs loopt en mocht er iets niet goed zijn dan kijken ze er gelijk naar. Tip mocht u deze mensen inzetten geef ze wat lekkers te eten dat verdienen ze! Hieronder een paar foto's voor en na

Door M.J
Op 12 september 2023
10

Zeer prettige samenwerking met ES Afbouw & Eugène. Komt afspraken na, houdt op goede wijze contact met ons als klant, heeft een strakke planning en levert mooi resultaat. Ook waar wij feedback op hadden werd binnen enkele dagen verbeterd. Wij vertrouwen volledig op de garantie die Eugene biedt. Ook dat geeft een prettig gevoel in een nieuwbouwwoning. Wij raden Eugène en ES Afbouw zeer zeker aan!

Door T.V.D.H
Op 23 augustus 2023
10

Alle wanden en plafonds van onze nieuwbouwwoning glad gestukt en gesaust. Mooi werk volgens plan opgeleverd!

Door S.C
Op 26 juli 2023
10

Eugene heeft ons hele huis gestuukt en de zolder en begane grond gesausd. Telefonish stond hij altijd klaar en hij was ook flexibel toen het droog proces langer duurde dan verwacht. Alles is super strak opgeleverd!

Door N.K
Op 12 juli 2023
10

Fijn bedrijf.Communicatie ,flexibiliteit,snelheid,kwaliteit.Gelukkig was het er allemaal.Gezien onze tijdsdruk op onze planning.Ons hele appartement superstrak gestuct zoals beloofd.Eugéne en José nogmaals bedankt. P.s laten we de stucers niet vergeten .Want nee bestond niet en niets was een probleem. Groetjes Walter&Rachel

Door A.O
Op 15 juni 2023
10

Heel vriendelijke mensen én goede professionals. Eerlijk prijs en werk van hoog kwaliteit. Aanrader!

Door T.A
Op 14 juni 2023
10

Wij hebben de zolder, slaapkamer en plafond van de badkamer laten stucen. Het team van ES Afbouwbedrijf heeft het alle ruimtes binnen één dag gestuct en het ziet er prachtig uit. Zelfs de moeilijke stukken waar het dak van de zolder afloopt is strak gestuct. Ze zijn ook aardig en denken met je mee. Zie de before en after foto’s.

Door H.C
Op 14 juni 2023
10

Snelle communicatie, duidelijke afspraken, flexibel met schakelen. Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Wij hebben de keuken, hal en huiskamer laten stucen. Ziet er netjes en strak uit.

Door M.V.D.H
Op 12 juni 2023
10

Prachtig werk afgeleverd, en fijne communicatie. we hebben onze woonkamer, bijkamer en keuken laten stucen inclusief afwerking met een diamand laag. De afspraken goed nagekomen en een mooi eind resultaat.

Door G.P
Op 24 mei 2023
10

We zijn zeer tevreden over het stukadoorswerk vd wanden en plafond in onze keuken. Zeer netjes gewerkt aardige stukadoor. Is echt een aanrader. Als ik weer een stukadoor nodig moet hebben dan ga ik zeker terug naar Eugéne. Nogmaals hartelijk dank voor de service.