Snel in contact met de juiste specialist

U bent op zoek naar een specialist voor uw klus? Middels deze site en het landelijke Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Zij helpen u vakkundig en vriendelijk met het oplossen van uw probleem. U bepaalt zelf op welke manier u graag contact wilt met uw vakman, waarna u samen verdere afspraken maakt. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Snel spuitwerk in Den Bosch

Spuitwerk is dé oplossing wanneer u snel en goedkoop vele strekkende meters wilt laten aanpakken. Wij hebben alle kennis en materieel in huis om uw wanden en plafonds strak te kunnen afwerken. Bent u op zoek naar een betaalbare oplossing voor uw woning en wilt u graag meteen resultaat zien? Dan is deze afwerkingsmethode voor u een goede keuze.

Spack spuiten

Spack is een goed alternatief voor traditioneel stucwerk. Laat u onze mannen spack spuiten? Dan bent u zelfs goedkoper uit en sneller geholpen dan wanneer u kiest voor een andere afwerkingsmethode. Spack is een soort spuitverf op basis van kunsthars en creëert een speels effect. U heeft de keuze uit verschillende korrelgroottes en kunt dus helemaal zelf bepalen welke uitvoering het beste aansluit bij uw interieur.

Latex spuiten

We kunnen ook schilderwerk voor u verrichten. Niet met de roller en kwast, maar met een speciale spuitmachine. Latex spuiten is dé oplossing voor grote oppervlakten die u graag in dezelfde kleur wilt laten afwerken. Deze manier van verven is goedkoper dan de traditionele en biedt een goede oplossing voor het afwerken van bijvoorbeeld gestucte muren.

Wilt u graag meer weten over spuitwerk? Of bent u op zoek naar vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op.