Professioneel pleisterwerk in Den Bosch

Bij ons stukadoorsbedrijfhebben we vele jaren ervaring in het aanbrengen van pleisterwerk. Bent u op zoek naar een vakman voor het prepareren van uw binnenmuren? Laat ons deze dan pleisteren. Uw wanden zijn dan klaar om geschilderd, gesausd of behangen te worden. Maar pleister biedt u nog veel meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan sierpleister, spuit- of spackwerk.

Strakke basis

De basis voor elk type wandafwerking is een gladde, strakke muur. Professioneel uitgevoerd pleisterwerk is hiervoor essentieel. Onze vakmannen smeren kleine beschadigingen moeiteloos weg en zorgen ervoor dat de muren recht en klaar voor verdere afwerking zijn. Na het drogen van de muur kunt u direct beginnen met schilderen, sausen of behangen.

Sierpleister

Pleister bestaat in vele verschillende soorten en stijlen. Sierpleister wordt geleverd in vele korrelgroottes en kan in vrijwel elke kleur gemengd worden. Hierdoor creëren we moeiteloos een speels effect op uw wanden en hoeft u niet eens meer zelf de kwast op te pakken.

Een goedkoper alternatief voor sierpleister is spuitwerk. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Spack spuiten heeft eveneens een decoratieve uitstraling, maar kan sneller en dus goedkoper worden aangebracht.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van pleisteren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!