Uw vakman voor spachtelputz

Spachtelputz is dé oplossing voor stoot- en boenvaste muren. Deze manier van wandafwerking is in uitstraling ongeveer gelijk aan sierpleister, maar biedt een aantal slimme voordelen. Zo kan spachtelputz niet alleen gesmeerd, maar ook gespoten worden. Hierdoor ligt de prijs ten opzichte van traditioneel pleisterwerk een stuk gunstiger. De kleurechtheid van het materiaal zorgt er daarbij voor dat kleine beschadigingen niet opvallen en u dus jaren kunt genieten van een afgewerkte uitstraling.

De mogelijkheden

U heeft de keuze uit vele korrelgroottes en kleuren. Hierdoor is er altijd een passende oplossing voor uw smaak en interieur te vinden. Laat spachtelputz smeren met de spatel voor een strak effect of kies voor een spuitoplossing wanneer u graag een grovere structuur wilt laten aanbrengen. We kunnen het materiaal in vele kleuren voor u mengen en maken zo een tweede afwerking overbodig. U hoeft de wanden dus niet meer te schilderen, maar geniet direct van het eindresultaat.

Professioneel geholpen in Den Bosch

Onze vakmannen hebben in het verleden al vele tevreden klanten geholpen aan afgewerkte muren. We staan u graag gedurende het hele project bij – van materiaal keuze tot afwerking – en vinden het belangrijk om onze kennis met u te delen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Heeft u vragen? Of wilt u graag meer weten? Neem dan contact met ons op.